Σάββατο 17 Απριλίου 2004

Για το σχέδιο Ανάν

Το σχέδιο Ανάν όχι μόνο νομιμοποιεί-μέσω της Ευρωένταξης-τη Διχοτόμηση, αλλά επιπλέον μετατρέπει την Κύπρο σε προτεκτοράτο της Νέας Τάξης, νομιμοποιώντας συγχρόνως το έγκλημα της εισβολής και κατοχής.

Η δημιουργία ενός ιδιότυπου κρατικού μορφώματος που καταργεί κάθε έννοια κρατικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, εδραιώνει τους όρους Ιμπεριαλιστικής κατοχής και προσβάλλει τις δημοκρατικές κατακτήσεις και τα αναφαίρετα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων πρέπει να συναντήσει τη μαζική αποδοκιμασία και αντίσταση όχι μόνο του δοκιμαζόμενου Κυπριακού λαού, αλλά και συνολικότερα του Λαϊκού Κινήματος.

Κόντρα στη λογική της Υποταγής και της «αναγκαστικής «συμμόρφωσης» στις επιταγές των Ιμπεριαλιστικών Κένρων(ΗΠΑ -ΕΕ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ) που προσπαθούν να επιβάλουν οι πολύχρωμοι κήρυκες «του συμφιλιωτισμού με τον Ιμπεριαλισμό», οι λαοί οφείλουν και μπορούν να αντισταθούν. Αυτήν εξ άλλου την πολιτική βούληση Αντίστασης επιβεβαιώνει η μαζική αποδοχή του «ΟΧΙ» τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτού του Λαϊκού -Αντιϊμπεριαλιστικού Αγώνα και με στόχο την ενίσχυση και αλληλεγγύη στον Κυπριακό λαό, καλούμε τους Ηρακλειώτες να συμμετάσχουν μαζικά στη Συγκέντρωση Καταγγελίας του καθεστώτος Ιμπεριαλιστικής Κυριαρχίας στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 7μ.μ.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου