Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2004

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΙΡΑΚΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Αυτές τις ώρες οι Αμερικανοβρετανικές δυνάμεις κατοχής σε συνεργασία με τους Ιρακινούς συνεργάτες τους, έχουν εξαπολύσει μια τεράστια επιχείρηση γενοκτονίας ενάντια στον αντιστεκόμενο λαό της Φαλούτζα. Οι εγκληματίες ιμπεριαλιστές βομβαρδίζουν νυχθημερόν την πόλη και ετοιμάζονται να εισβάλλουν σε αυτήν με στόχο την Ιρακινή αντίσταση. Ταυτόχρονα δολοφονούν μαζικά αμάχους και γυναικόπαιδα, καταστρέφουν τις ελάχιστες υποδομές της πόλης, βομβαρδίζουν νοσοκομεία, σχολεία και κατοικημένες περιοχές.

Οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους μάταια πιστεύουν ότι έτσι θα κάμψουν την ηρωική Ιρακινή αντίσταση που αγκαλιάζει πλέον την πλειοψηφία του Ιρακινού λαού. Η Ιρακινή Αντίσταση ωστόσο έχει πετύχει βαθιά πλήγματα στους κατακτητές. Μέχρι την Πέμπτη οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο συνολικός αριθμός των Αμερικανών που σκοτώθηκαν στην επιχείρηση ανακατάληψης της Φαλούτζα ήταν 31 ενώ δύο ελικόπτερα «Κόμπρα» κατερρίφθησαν από Ιρακινά πυρά. Ακόμη και μια νίκη των ιμπεριαλιστών στην Φαλούτζα, θα αποδειχθεί σύντομα ότι θα είναι "πύρρεια". Περικυκλωμένοι από την δίκαιη οργή εκατομμυρίων Ιρακινών αργά η γρήγορα θα αντιμετωπίσουν την ήττα.

Η Αντιπολεμική-Αντιιμπεριαλιστική Κίνηση Ηρακλείου καλεί το δημοκρατικό και αντιπολεμικό κίνημα της χώρας μας να εκφράσει την μαζική υποστήριξη του και την αλληλεγγύη του στους υπερασπιστές της Φαλούτζα... Αυτοί σήμερα βρίσκονται στην πρωτοπορία του αγώνα των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό!

Ας δυναμώσουμε τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα.

Όλοι στην πορεία του Πολυτεχνείου να εκφράζουμε τα αντιπολεμικά μας αισθήματα, να συμπαρασταθούμε στον δίκαιο αγώνα του Ιρακινού λαού.

-Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση χωρίς ταξικούς φραγμούς
-Δικαίωμα στη σταθερή δουλειά για όλους
-Κοινωνική Ασφάλιση Δημόσια και Δωρεάν
-Καταγγέλλουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων
-Καταδικάζουμε τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς
-Έξω οι Βάσεις και το ΝΑΤΟ
-Καταγγέλλουμε την ποινικοποίηση των πολιτικών και συνδικαλιστικών αγώνων και την κρατική τρομοκρατία
-Διαδηλώνουμε ενάντια στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία

Πορεία --- Τετάρτη 17/11 ---- 18:00 Λιοντάρια

Αντιπολεμική-Αντιιμπεριαλιστική Κίνηση Ηρακλείου
13/11/2004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου