Τρίτη 23 Μαρτίου 2004

Για τη στυγερή δολοφονία του Παλαιστίνιου ηγέτη της Χαμάς σεΐχη ΓΙΑΣΙΝ

Η Αντιπολεμική-Αντιιμπεριαλιστική Κίνηση Ηρακλείου καταγγέλλει τη στυγερή δολοφονία του Παλαιστίνιου ηγέτη της Χαμάς σεΐχη ΓΙΑΣΙΝ από το στρατοκράτη, εγκληματία πολέμου, πρωθυπουργό του Ισραήλ ΣΑΡΟΝ.

Η ανοιχτή δολοφονική επίθεση εναντίον του 67χρονου, ημιπληγικού πνευματικού ηγέτη της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς δεν είχε στόχο μόνο τη φυσική εξόντωση του σταθερά προσηλωμένου στο αίτημα της Λευτεριάς της Παλαιστίνης Γιασίν, αλλά κυρίως την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην επεκτατική πολιτική και δολοφονική μηχανή του φασιστικού στρατοκρατικού καθεστώτος ΣΑΡΟΝ.

Είναι προφανές ότι η στυγνή δολοφονία του Γιασίν εντάσσεται στο συνολικότερο κλίμα της ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ των λαών και των απελευθερωτικών κινημάτων. Αποτελεί -με τη σειρά της- έκφραση του ανάλγητου ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, που οδηγεί στην τυφλή βία και τη θηριωδία και επιτάσσει την υποταγή του Λαϊκού Κινήματος. Η δολοφονία Γιασίν εντάσσεται στην αλυσίδα του αίματος, όπως αυτή καθρεπτίστηκε στο πρόσφατο δολοφονικό χτύπημα των αθώων στη Μαδρίτη, όπως αποτυπώνεται στην ανάφλεξη στο Κόσσοβο και συνολικότερα στα Βαλκάνια, όπως απροκάλυπτα δηλώνεται με τους περίφημους Προληπτικούς Πολέμους που επιμένει να καθιερώσει ο Τρομοκράτης των λαών Μπους .

Εκφράζουμε τη Συμπαράσταση και Αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Δηλώνουμε την πίστη μας στις αστείρευτες δυνάμεις της Αντίστασής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου