Τετάρτη 17 Μαρτίου 2004

Προκήρυξη της ΑΑΚ Ηρακλείου

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ένας χρόνος πέρασε από την εισβολή των Αμερικανοβρετανών ιμπεριαλιστών στο Ιράκ. Ένα χρόνο τώρα το αιματοκύλισμα του Ιρακινού λαού συνεχίζεται. Οι μακελάρηδες των λαών της Γιουγκοσλαβίας, των Βαλκανίων, του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης κ.τ.λ. προβάλλονται ως εγγυητές της ασφάλειάς μας και της ειρήνης.

Μπορούν όμως οι λαοί να εμπιστευθούν την ειρήνη σ’ αυτούς που δημιουργούν για τα δικά τους συμφέροντα τους πολέμους, αυτούς που ψηφίζουν τρομονόμους και υπογράφουν συνθήκες τύπου Σέγκεν; Μόνο δεινά και όλεθρο μπορούν να περιμένουν από τους ιμπεριαλιστές.

Ήδη ο Ισπανικός λαός μετρά 200 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες από ενέργεια (προβοκάτσια;) που η αφετηρία της βρίσκεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για το χτύπημα των λαών που αντιστέκονται. Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι ο λαός της χώρας μας όταν η κυβέρνηση Ν.Δ. με την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ αναθέτει και επισήμως την ασφάλεια στο ΝΑΤΟ; Όταν είναι γνωστός ο ρόλος του και η παρουσία των ξένων βάσεων στη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων της χώρας μας και γενικότερα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή.

Στις 20 Μαρτίου οι λαοί όλου του κόσμου αλλά και της χώρας μας διαδηλώνουν ενάντια στους πραγματικούς τρομοκράτες, τους ιμπεριαλιστές κυρίως των Η.Π.Α. Διαδηλώνουν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη στους λαούς του Ιράκ της Παλαιστίνης και σε όσους τολμούν να αντιστέκονται στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα. Αυτή που απειλεί την ανθρωπότητα με μεγαλύτερα εγκλήματα και τους λαούς με υποταγή.

Είναι επιτακτική ανάγκη του σήμερα να ξαναβγούμε στους δρόμους του αγώνα και να αναδείξουμε το ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ σε βασικό στοιχείο της πάλη μας. Οι λαοί μπορούν και πρέπει να αγωνίζονται. Μπορούν και πρέπει να νικήσουν. Και αυτή την διέξοδο μας δείχνει η ηρωική αντίσταση του Ιρακινού λαού.

 ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΛΑΟΥ
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ
 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
 ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ
 ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
 ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΗ – 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου